-->

Lotta På Liseberg & Gothia Towers

Sommarens roadtrip är över och jag tänkte visa ett par bilder från Gööööötelaborg och svamla lite, som vanligt..

Lotta-på-Liseberg

Lotta På Liseberg

Pernilla Wahlgren gästade Lotta På Liseberg när vi var där och minsta sonen var överlycklig över att ha "träffat" Pernilla live, eftersom de brukar kolla på Wahlgrens värld på sina plattor.

Har aldrig sett "Lotta på Liseberg" på TV, mer än zappat förbi och gillade inte riktigt hennes stil. Hon var inte alls sådär varm och trevlig som jag trott utan tog för mycket fokus i intervjun med t.ex. Pernilla, tycker programledaren ska sätta gästen i fokus och låta honom eller henne vara i centrum..

Men många hade samlats i alla fall för att kolla på Lotta och det fanns knappt en liten ledig ståplats.

Gothia-Towers

Gothia Towers

Bodde gjorde vi också, två nätter på Gothia Towers. Tornen ligger bara tvärs over gatan från Liseberg.

Givetvis måste man ju försöka åka upp högst upp i husen men det högsta huset med 29 våningar var låst för de som hade rum på de våningarna. Däremot fanns det en öppen skybar högst upp i det lägsta huset på våning 23 dit man kunde ta glashissen som åkte på utsidan av huset. Grym utsikt därifrån och man kunde se ner på poolen i mittenhuset, poolen som satt på utsidan av huset och hade glasbotten.. :D

Flum-Ride-Liseberg

2-Dagars På Liseberg

På Liseberg så hittade son1 en ny åk-kompis i son2 och de åkte banne mig allt på Liseberg ihop. Mellanson har blivit stor och tuff nu och det gäller faktiskt även i badhus där alla TRE nu hoppar från minst 5 meter..

Minsta son3:an hittade sitt favoritåk i Flumride och den åkte han i princip hela tiden under de två dagarna vi var där. Även vi andra åkte ju med och eftersom vi hade köpt biljetterna online så hade vi även tre expressbiljetter per person.

Dessa var förresten lite annorlunda än sist och man var numera tvungen att boka en slot på 30 minuter när man ville åka. De var även officiellt personliga men ingen kollade så vi bytte lite biljetter med varandra och dessutom hade även express en liten kö under högsäsong men inget i närheten av de vanliga köerna som var 30-40 minuter per familjevänlig attraktion.

Tycker fortfarande att Lisebergsbanan är den bästa på Liseberg (läs gärna mitt andra inlägg om bergodalbanor på Liseberg).

Under arkivtaggen #Resor så hittar du fler liknande inlägg.

0 Besökare har kommenterat :