-->

Flytta Data Mellan Två PS4:or - Son Jobbade Ihop Till En Egen

Hade jag för några år sedan hört att sönerna skulle ha en varsin TV och en varsin egen PS4 så hade jag nog fnyst lite men idag spelar man spelen mot varandra, över internet hellre än på samma skärm.

Hur-byter-man-ut-en-ps4-mot-en-nyflytta-spel-filer-gammal-ps4-till-ny

Överföra Allt Data Mellan Två PS4:or

Minsta sonen har under 2018 lånat min gamla PS4 och det har ju fungerat bra men som ni vet kom det ett spel nu i höst som jag verkligen sett fram emot (läs mer om RDR2 under #Gaming).

Han har just nu inte PSN+ och eftersom han lånat min så låg alla hans sparfiler och annat lokalt lagrat på min disk och han ville ju såklart ha allt likadant på den nya så jag klonade båda konsolerna.

Körde "Överför data från ett annat PS4-system" och då är det lättast om man kopplar in båda konsolerna på samma TV, via olika HDMI uttag och ser till att man har en RJ-45 kabel till hands för man ansluter ihop båda konsolerna under denna process.

Tar sin lilla tid denna kloning men allt är verkligen 1:1 efter och du kan testa den nya i lugn å ro och kolla allt innan du raderar ev. spel eller spardata från den gamla konsolen. Riktigt smidig process!

ny-ps4-slim

PS4 Slim Är Så Mycket Tystare

Den nya slim modellen passar hans lilla rum bättre då den är så mycket tystare och alstrar mindre värme (läs mer om skillnaderna).

sälja-jultidningar-ålder-på-barn

Sålda Jultidningar Gav Egen PS4 Slim

Han jobbade faktiskt ihop sin PS4:a själv, minsta grabben. Ok, vi köpte ju en del tröjor och sånt men jag var ute och sålde med honom en hel del kvällar och han fick då ringa på och prata själv.

Samma sak när det sedan var dags att leverera, han fick dra pirran och ringa på alla hus så man kan säga att han faktiskt jobbade ihop till den och som en bonus så fick jag tillbaka min konsol.. :D

0 Besökare har kommenterat :