Påverkar Färger Dina Val i Livet?

Detta inlägg kommer handla om färger, eller snarare om hur vissa färger påverkar dina val i livet, medvetet eller omedvetet.

Jag är själv en färgperson och kan t.ex. välja eller välja bort vissa produkter baserat på vilken färg de har.

Favoritfärgen (Crescent) Orange

Alla Färger Är Snygga Bara d é Orange

Färgen orange t.ex. är en av mina favoritfärger och jag skulle t.ex. vilja ha en design här på bloggen som var mörkgrå i kombination med just orange men har inte riktigt orkat meka till det, ännu.

Köpte cykelhjälmen på ovan bild för den har orange i sig, färgen på Crescentcyklar är jag också svag för och kan betala ett antal tusen extra bara för att den färgen är så snygg.

Senaste testbilen som också syns i ovan bild hade en del detaljer i orange och vanligtvis fnyser jag något åt sånt där "designtrams" men eftersom de var i orange så lyfte de faktiskt designen, enligt min smak alltså!

Kanske dags å leta upp en gammal Televerksbil?! Har bl.a. redan ägt en Orange Ascona (som tyvärr stals när jag gjorde värnplickten) och var även "så häääär" nära på att köpa en fullt banpreppad orange #Porsche 964, så färgen orange har varit är en klar favorit länge!

Röd Eller Svart?

Min kompis köpte en knallröd Honda MT5 när vi var i moppeåldern eftersom hans farsa hade präntat in att en röd moppe går snabbare, och det gjorde den också men det var tack vare en större cylinder, större drev och ett annat avgassystem.

Hur mycket tror ni våra kopplingar till färger påverkar våra val i dagliga livet? Mina grabbar slåss ofta om färgen på spelpjäser och om jag själv skulle spela på ett roulettehjul hos någon av alla siter som Svenska Casino listar så skulle jag välja svart, utan att tänka efter för alla vet ju att röd är en tjejfärg, även på snabba moppar! ;)

Har du som läser detta #Svammel någon favoritfärg som liksom styr dina val/köp i livet? Kommentera gärna med nedan knapp.

0 Besökare har kommenterat :

 
-->