Monterar Pakethållare På Min Pendlar-Hybrid-Cykel

Inte nog med att man först går över till en cykeln med elmotor, som dessutom har stänkskärmar och en mycket bekväm mjuk sadel, nu ska jag blogga om att montera pakethållare på den också!!

Vart är cykelintresset på väg egentligen!? Är slutet nära nu?! :D

Universal-Spectra-Pakethållare

Beställning Av Pakethållare

Beställde hem en svart Spectra Universal pakethållare och den kom i en nästan tom jättekartong men jag hittade trots kartongstorleken inga skruvar för infästning av den på cykeln.

Montera-Pakethållare-Cykel

Montera Allt Löst Först

På ramen satt ett par längre extraskruvar dummy-monterade så jag skiftade de korta som höll stagen för stänkskärmen och fäste båda med samma längre extraskruv. De korta skruvarna satte jag där de långa satt, så att de gängorna inte fylldes med grus/rost.

Justera-Pakethållare-Cykel

Justera In Pakethållaren i Våg

Har en kollega som alltid säger "it's a five minute task" och det tar faktiskt inte så mycket längre tid att montera och justera in en universal pakethållare på en pendlarcykel.

Grymt smidigt och jag som är lite nördig satte först fast hela pakethållaren lite halvlöst och justerade sedan in den så att den stod i perfekt våg med ett pass (när cykeln stod plant i garaget).

Grymt prisvärd pakethållare från Spectra som känns stabil och var lätt att montera. Jag hade dock gärna sett att det följde med en simpel röd reflex till rampen bak (ser just nu lite ofärdig ut nu) samt en liten påse med ett par svarta bultar till monteringen ifall man inte har såna på sin cykel.

Återkommer till varför jag ska ha pakethållare på pendlarcykeln lite senare, det och mycket annat hittar ni under arkivtaggen #Cykel.

0 Besökare har kommenterat :

 
-->