-->

Vad Ingår I Flyttstäd & Får Man Ta Med Sig Hatthylla?

När man går på visning ska man vara observant och kanske ta bilder på saker som kanske inte är dokumenterat i prospektet. Jag tänker på saker som fast monterad mikro, vilken tvättmaskin som står där på visningen o.s.v.

Får-Man-Ta-Med-Sig-Rullgardiner-Hatthylla

Flytta Fast Monterade Saker

Detta gäller även hatthyllan. Även om det råkar vara så att den som säljer har monterat upp hatthyllan själv så får den inte monteras ner vid en flytt.

Så var fallet när jag flyttade, säljaren fick snällt komma tillbaka med den och montera upp den igen. Inte för pengarnas skull, mer för att det var så fula hål efter den på hallväggen.

Kolla även rullgardiner, fönsterhakar och så tror jag inte heller man får eller bör ta med sig besticksfack från kökslådorna, om man nu inte är så jävla snål att man gråter när man skiter?!

Flyttstäd-Diskmaskin-Filter

Flyttstädning: Diskmaskinsfilter

En annan sak vid inflyttning är det här med hur noga en flyttstädning skall vara gjord. Jag hade gjort en deal med säljarna att kök, badrum och tvättstuga skulle vara ordentligt rengjorda men att resten av rummen inte behövde vara det då det skulle byggas nästan direkt.

Diskmaskinens filter såg ut som ovan, inte direkt fräscht och likadant såg det ut i tvättmaskinen men vem orkar bråka om något som tar 5-10 minuter att städa..

Flyttstäd-Keramisk-Häll

Flyttstädning: Keramikhäll

Den sista bilden är det bruna fastbrända kletet på keramikhällen, det gick bort med sådan rengöringspasta men undrar om detta verkligen är något som riktiga städfirmor gör när de utför flyttstädning, någon som vet?!

Läs gärna mer om hela projektet under arkivtaggen #61kvm.

0 Besökare har kommenterat :