-->

Flytta/Dra Om El Under Befintligt Takgips

Innerväggen jag rev hade både eluttag och brytare för taklampan och för att flytta dessa så tog jag hjälp av en kritvit elektriker jag anlitat förut.

Kapa-Takgips-Med-Multisåg

Kapa Takgips Med Multisåg

Ringde elfirman och han kom förbi samma dag för att kolla vad jag ville ha hjälp med. Jag fick i uppgift att ta bort så pass mycket av takgipset så att han kunde komma åt att kapa gamla pvc-rör och sedan dra om dessa dit jag ville ha dem.

Dra-Om-El-Takgips

Förbered Eldragning i Gammalt Innertak

Multisågen kom åter till användning och med den kapade jag ett par av plattorna i mitten, några andra hade inte överspacklade skruvar så de skruvade jag ner hela.

Montera-Dosor-Befintlig-Gipsvägg

Montera Dosor Befintlig Gipsvägg

Att se proffs i arbete är jäkligt coolt. Han smackade dit ett par nya svarta eluttag och återmonterade de gamla svarta i en ny vägg som lite senare skall få dörren återmonterad.

En tung sten ramlade av mitt bröst när detta eljobb var klart, efter det kunde jag kötta på och isolera klart nya väggen, gipsa andra sidan och liksom göra klart. Hade redan passat in gipsskivorna så att han bara kunde borra hål för dosa och även koppla in den.

Eluttag-Förråd

Nytt Eluttag Förråd

Eftersom rummets jobb endast tog 2h för honom så kollade jag om han inte kunde fixa ett eluttag i förrådet också när han ändå var hos mig. Enda problemet var att jag inte kunde bryta strömmen i förrådet men det var inga problem, han kopplade in uttagen on the fly. Nu kan jag ladda pendlar-el-cykeln i förrådet!!

Läs gärna mer om projekt #61kvm eller elcykeltestet under Made Linum (testet har pågått i 350mil nu).

0 Besökare har kommenterat :