-->

BMW Z4 Roadster 2003 (E85) #CarSpotting

Ibland passerar man bilar som har det där lilla extra, där någon med bra fälg-och-chassihöjd-smak verkligen har fått till ett bra stuk.

Denna BMW Z4 Roadster från 2003 var en sådan bil som jag ville ta med mig hem.. Alltså om jag bott så att jag hade haft ett garage att parkera den i d.v.s.

BMW Z4 Roadster 2003 E85

Är Sexor Sexigare än Fyror?

192hk ur en sexa på 2,5 liter ger det där trevligt ansträngda motorljudet som BMW's sexor har och denna bakdel måste vara ett av Chris Bangles mästerverk!

Front BMW Z4 E85 2003

Designen På BMW Z4 Står Sig Än Idag

Denna Z4 står sig designmässigt riktigt bra än idag tycker jag, detta är den första generationens BMW Z4 med internkoden E85.

Det finns ju ett par år nyare Z4:or med större motorer och mer effekt men stuket på just denna var mer "effektfull" än mer pulver!

En blocketsökning visar att dessa Z4:or är grymt prisvärda just nu och det ligger flera fina exemplar ute just nu för runt 150' som inte gått fem varv runt jorden.

Jag testade mycket BMW-bilar förut, kolla gärna under arkivtaggen #BMW där du hittar både långtester av M bilar och racingevent på Falkenberg samt ett inlägg om "M's" Z4:a..

1 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Håller med fullständigt, en rätt stukad z4,
låg och bred, är aldrig fel!

//M