-->

Recension: På 5 Sekunder

Jag spelade ett nytt sällskapsspel relativt nyligen som va lite kul och när jag hittade nedan bild i mobilen tänkte jag tipsa er om detta spel.

På 5 Sekunder heter spelet och har en massa kort med "säg 3 saker" på båda sidorna, orange är enklare och röda sidan svårare.

Recension-På-5-Sekunder-Sällskapsspel

Fem Sekunder Går Jävligt Fort

En läser frågan, vänder på ett "timglas" och nästa spelare skall då ge tre svar innan 5 sekunder har rullat. Misslyckas denna spelare går frågan vidare och timglaset vänds igen, nästa får då inte säga samma saker som föregående spelare redan sagt..

Ett lättsamt spel, typiskt bra pimpa-vin-spel tyckte jag. En väldig spridning på frågorna var det också, vissa var skitenkla att spotta ur sig medan andra var snudd på omöjliga att hinna tänka ut på fem sekunder.

Ger spelet "På 5 Sekujnder" 4 av 5 vinklunkar och fler liknande inlägg hittar du under min arkivtagg #Spel.

0 Besökare har kommenterat :