-->

Uppgraderad Gaming Setup & Gaminghörna Med Svart Fondvägg

Lite färg gör stor skillnad och vilken färg gör mest skillnad på en vit vägg om inte svart, en så kallad 180 sväng i färgskalan liksom! :D

Gaming Setup Vitmålad Vägg

Förebild Visar Nya 32" Skärmen

Ovan ser ni hur det såg ut kvällen innan jag började och faktum är att hans gaming setup på bilden är uppgraderad med en ny 32" MSI Optix gamingskärm (1ms, 165Hz) som bättre matchade höjden med datorlådan än den förra lilla 24" 144Hz skärmen.

Visste ni förresten att man måste ansluta den nya gamingskärmen med rätt kabel för att den ska uppdatera i 165Hz. En vanlig HDMI kabel t.ex. ger inte mer än 60 Hz eller Frames Per Second även om både grafikkort och skärm klarar mer.

Bosch Slipmaskin Slipa Ner Skrivbord

Kapa Skrivbordet 5mm

Medan väggfärgen torkade så tog jag ner skrivbordet och slipade ner dess bredd 5mm så att den gick in i rummets lilla inbuktning, så som det var tänkt från början.

Gaming Setup MSI Nvidia Svart Vägg Kylskåp

En Efterbild Med Svarta Hyllor & Vägg

Efterbilden på hyllor och svarta fondväggen. Det blev riktigt lyckat och sladden till minikylen (som han tagit hit från Mamma då han fick en ny större dit) syns inte ens.

Nu får det vara slutbloggat om ett litet en-halvdags-projekt, det gjorde i alla fall stor skillnad och gamern är supernöjd med sin nya setup och då är jag nöjd!

Läs mer liknande tugg under #Gaming och #61kvm.

1 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Snyggt!!

//M