-->

Scirocco-Turbinfälgar Passar Även Andra Folkor #Carspotting

I våras uppgraderade jag Skoda Octavian med nya 18" hjul från Scirocco och har sedan dess sett att flera andra också diggar dessa turbinfälgar och sätter dem på sina VAG-bilar..

Golf-R32-2005-Scirocco-Rims

Volkswagen Golf R32

På ovan Volkswagen Golf R32 satt fälgarna verkligen som gjutna och jag minns när jag själv satt hos VW handlaren i Haninge och skulle beställa en ny R32 med just denna gråa lack..

Blev en annan (snålare) Golf GTI den gången men ni kan läsa när jag testade storebror Passat R36 med samma underbart ljudliga VR6 motor som R32:an har.

Passat-CC-Scirocco-Rims

Volkswagen Passat CC

När vi ändå pratar Passat så såg jag ovanstående Passat CC med samma Sciroccofälgar och de var väl okej även på denna CC men personligen tycker jag att de ser lite för små ut på denna stora Coupé.

Det finns en 20" version med liknande turbindesign, den fälgen heter "Rosario Glam Silver", finns som tillval till Volkswagen Aerton och skulle fylla CC:ns hjulhus som en pjäxa.

Skoda-Octavia-Scirocco-Rims

Skoda Shellby

Sista turbinfälgs-tema-bilden jag hade liggande var på Skodan him self men bildtexten är istället - Att man alltid bör parkera intill en finare bil och detta var precis vad Shelbyföraren tänkte.. ;)

Läs mer om min fälgbesatthet under arkivtaggen #Wheels.

0 Besökare har kommenterat :