-->

Test: Xiaomi Mijia M365 Elsparkcykel

De flesta av oss har nog nästan snubblat över en hyrelsparkcykel på stan men idag skall vi prata om en modell man köper över disk och äger själv, en Xiaomi Mijia M365 Elsparkcykel.

Skivbromsar-Bromsljus-Xiaomi-Mijia-M365

Nästan Lika Stabil Som en Hyrspark

Denna modell känns nästan lika stabil som de man hyr, trots att denna går att fälla ner styret på så att det bildar ett handtag.

Att bära den i trappor kan funka om man orkar bära på 13kg som den väger och som ni ser har den skivbroms bak och både lyse och bromsljus, riktigt coolt i mörker!

Man får två extra däck på köpet, priset ligger på runt 4000:-.

Belysning-Xiaomi-Mijia-M365-Elspark

Bra Belysning Fram/Bak/Broms!

På styret hittar man on/off knapp, fyra batterilampor, ringklocka och ett vitt, relativt starkt ljus framåt för nattliga turer.

Laddning-Xiaomi-Mijia-M365

Lite Dum Placering Av Laddningen

Laddningen sitter lite dumt tycker jag, på sidan av ståbrädan men kontakten är en tålig rund sak och kontakten täcks med gummilock.

En fulladdning tar runt 5h och det räcker alltså till upp till 30km.

Test-Xiaomi-Mijia-M365

Betyg = Hur Rolig Som Helst!

Denna elsparksmodell går i 25km/h och är inte riktigt laglig i Sverige då lagen säger att dessa elsparkcyklar bara får gå i max 20km/h.

Den är väldigt rolig att köra och första dygnet körde sonen på 12 år nästan 10 mil med den. Den orkar lätt köra även mina 80 pannor och jag förstår att folk gillar att köra dessa leksaker, dock så ökar dessa på folks lathet ännu mer men roliga är de att köra med/på.

Total körsträckan ser man i en app, där ser man även massa annan statistik och via appen kan man även ställa in hur mycket generatorn skall bromsa (återvinna) när man släpper tummen från gasen.

Jag ger denna gedigna elspark fem tummar upp!

Vill du läsa mer om mina vanliga testcyklar (med eller utan elmotor) föreslår jag ett besök i arkivet under taggen #Cykel.

0 Besökare har kommenterat :