-->

Testar Sudio Ett (In-Ear Hörlurar Med Brusreducering)

Fröet till detta inlägg lades när jag såg reklam för nya lurarna Sudio Ett och det var inte så mycket dess form eller dess funktioner som lockade mig initialt utan det var främst deras coola gröna militärfärg jag fastnade för.
Sudio-Ett-Test-Brusreducering

Något Knubbigare Box

Förvaringsboxen är lite tjockare än man är van vid och det beror på att även lurarna har en rätt knubbig form. Boxen laddas via en USB-C kontakt och detta bidrar till snabbare laddning.

De runda knapparna ni ser på lurarna slår på/av brusreducering, de kan såklart även pausa, byta låt och sådant också men främst använde jag dem för att slå på brusreduceringen.
Sudio-Ett-Storlek

Många Olika Öron = Många Olika Muddar

Det följer med ett otal olika storlekar och former för att de ska sitta skönt i just ditt öra. Plupparna är enkla att byta men det är lite svårt att känna vilken av dem som verkligen passar bäst.

Passform-Sudio-Ett

Vattentäta Enl IPX5 Standard

Passformen är helt ok men vid handsfreesamtal sluter de lite för tätt för min smak och man liksom hör sig själv när man pratar. Faktum är att jag ännu inte testat några trådlösa hörlurar som fungerar lika bra vid samtal som Apples originalhörlurar med sladd. #OldSchool

Brusreduceringen är lätt att slå på och av men jag hade gärna sett att den stängde ute ännu mer omgivningsljud.
Hörlurarnas bästa gren är uppspelning av musik, filmljud och poddar, där levererar de riktigt bra ljud.
Sudio-Ett-Parkoppling

Enkel Parkoppling

Parkopplingen över Bluetooth 5.0 var enkel och jag hittade även ett nytt favoritsätt att kolla på TV på medan barnen spelade tv-spel i samma vardagsrum.

Det "nya favoritsätt" var att koppla TV-ljudet till Sudio Ett hörlurarna, slå på brusreducering och då nästan stänga ute allt utom filmljudet..!

Kampanjkod & Presentpåse

Med koden FixarFarsanSudio15 får du just nu 15% rabatt på samtliga produkter hos Sudio.se. Du får även en presentpåse vid köp och garantin på produkterna är utökad till hela 3år.

0 Besökare har kommenterat :