-->

Keyboard-Test: NOS-200 (Membran) VS NOS-250 (Mekaniskt)

Nu har vi två 62 knappars mini-tangentbord från NOS i huset och trots att de på håll ser identiska ut så är skillnaderna större än man kan tro, i alla fall på pappret.
NOS-200-vs-250-Keyboard-Test

Tangentbord: Membran eller Mekaniskt

Den största skillnaden på dessa två är att NOS-250 har mekaniska, röda brytare och NOS-200 är ett klassiskt med kretskort i botten som kortsluts när man trycker ner en knapp (även kallat membrane).

Båda har anti-ghosting, d.v.s att knapptrycken registreras en och en oavsett om man trycker ner flera "samtidigt". 250 har fullt stöd för detta (NKRO) och 200:an klarar 19 nertryckta tangenter.

NOS-Keyboard-Lights

Båda Har Enklare RGB Belysning

Båda har enklare RGB belysning som går att anpassa men 250 har lite mer olika "modes", 20 modes mot 9 olika på NOS-200:an.

Jag gillar när det lyser, men inte ett jäkla blinkande tack! :) #OLD

Märks Skillnaderna I Praktiken?

Det roliga är att mina två söner inte märker om jag byter tangentbord mellan deras dator. Båda fungerar bra till spel som Fortnite och Counter strike, dock är NOS-200 mycket tystare än det mekaniska så det kanske skulle trigga igång gnissel om jag bytte när de nu kört in sig på deras egna keyboard...

Gillade du denna typ av pryltest? Dela gärna inlägget med andra och kolla mer liknande material under arkivtaggen #Gaming.

0 Besökare har kommenterat :