-->

Rengöra Apple Airpods - Häftmassa Eller Specialspolning?

Äldsta sonen har använt sina Apple Airpods väldigt mycket och han är inte den som bryr sig om materialvård det minsta samtidigt som han klagat att lurarnas volym blivit för låg även på max.
Rengöra-Airpods-Öronvax

Varning För Äckliga Bilder

En visuell snabbkoll visade att de var fulla med äckligt öronvax då han inte verkar göra rent sina öron ordentligt. Sorry för äcklig bild btw!

Airpods-Rengöra-Lera-Häftmassa

Häftmassa - Fungerade Men Ändå Inte

Fick ett tips att häftmassa kunde lösa vaxproblemet och mycket riktigt så fastnade vaxet på den mjuka häftmassan.

Rengjorda-Apple-Airpods-Hörlurar

Låg Volym Även Efter Häftmassa

Efter en massa gnussande såg de ut som ovan men ljudet var fortfarande hopplöst lågt och jag tror att jag var för sent ute med borste och häftmassa för kollar man noga på ovan bild så ser man att gallret fortfarande är igentäppt. Yack, jag VET!

Airpods-Efter-Apple-Support-Rengöring

Spolning Hos Apple Support Hjälpte

Det slutade med att jag skickade in dem på garantikontroll (de är 1,5 år gamla) och Apple-supporten rengjorde dem med någon sorts spolning och när de kom tillbaka såg de ut som nya (se ovan) och ljudet var 100% perfekt.

Så, slutklämmen är att man bör hålla koll på sina lurar innan de blir för äckligt vaxiga. Man bör även tvätta sina öron, fast det gör väl alla redan, förutom obstinata 15 åringar som tycker man kan köpa nya lurar istället för att tvätta/topsa rent sina öron..

Läs gärna fler liknande inlägg under taggen #Apple.

1 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Annars kan man suga ut vaxet…