-->

Fastighetsmäklare Lovar Mycket (Läs: Snackar Massa Skit)

Under våren fylldes brevlådan med reklamblad från massa olika fastighetsmäklare och alla ville stolt visa hur dyrt de hade sålt lägenheter i området..
Fastighetsmäklare Ljuger Pratar Skit

Mäklare Delar Ut Massa Reklamblad

När det var dags för mig att sätta ut #61kvm så tog jag in offerter från flera mäklare och de flesta värderade lägenheten ungefär lika högt och sa att den var extremt lättsåld.

Mäklare har inte Köpare I Kö

Mäklare Pratar Massa Skit

Jag valde Länsförsäkringar, samma mäklare som sålde radhuset vi flyttade in i och enligt henne var det inga problem att få lägenheten såld, faktum var att hon faktiskt hade flera som stod på KÖ för att köpa just en lägenhet som jag hade.

Men så fort jag skrivit på försäljningsuppdraget så ändrades detta till att det inte alls var så lätt att sälja den utan alla köpare ville nu ha en bottenvåning och det slutade med att jag fick sänka utgångspriset med 100k för att ens få den såld.
Det roliga var att det under försäljningen kom flera reklamblad i lådan där samma mäklarfirma skröt om sålda lägenheter och som ni ser på ovan bild så är bilden tagen i en lägenhet med balkong, alltså inte bottenvåning..
Men jag är inte bitter, lägenheten är såld nu och jag fick loss mina investerade pengar plus lite vinst men mina fördomar mot fastighetsmäklare har ju inte direkt blivit mindre efter detta - De snackar helt enkelt massa skit för att få sälja!
0 Besökare har kommenterat :