-->

Testar Proklima Fläktar (75cm Vintage)

Denna typ av smällhet sommar kräver en kall källare, en portabel ac, en luftvärmepump som har ett kyl-läge eller så gör man som undertecknad och håller sig till tysta bra fläktar som detta inlägg skall handla om..
proklima-fläktar-test

Proklima, Proklima, Proklima

Jag har detta år skaffat tre modeller av märket Proklima och rent effektmässigt så ger alla tre imponerande luftflöde och de körs därför alla tre på sitt lägsta och tystaste effektläge.

Den lilla svarta är perfekt som sovrumsfläkt eftersom den knappt låter något alls men ändå drar in kalluft in genom sovrumsfönstret.
Mellanmodellen har en av sönerna som sin gamingfläkt då han har rummet med kvällssol.
Alla dessa tre väger mer än andra fläktar jag testat och den extra höga vikten gör att de står stadigt och inte "skorrar", inte ens när man drar på max.
tung-fot-proklima-75cm-vintage

Största Är 75cm i Diamater

Den stora har en diameter på 75cm och blåser av dig kläderna på sitt högsta läge. I sitt mellanläge kan den flytta luft i rummen intill där den står stationerad.

Både motorn och foten väger BLY (22kg totalt) och du får därför en helt vibrationsfri gång där du endast hör "vindljudet" från de stora aluminiumvingarna.

recenstion-test-proklima-75cm-fläkt

Swing & Sleep

Den stora bjässen har även fjärrkontroll och en del andra funktioner där "swing" och "sleep" (tystaste läget) är de två jag nyttjat mest.

Man får betala en del extra för dessa Proklima fläktar där den stora ligger på runt 3000:-, men så får man också en snygg inredningsdetalj på köpet, ja om man nu gillar dess vintage utseende.
Den stora krävs i #Arbetsrummet för att jag ens ska kunna skriva detta inlägg i värmen så den är mao ett rent arbetsredskap! :D
0 Besökare har kommenterat :