-->

Kapa, Riva & Köra Bort Gammal Rutten Altan

Ni som hänger med lite i svängarna vet att jag bloggade om den delvis fuktiga krypgrunden förut och att nästa steg är att täppa igen ett stort hål i grundmuren där regnvatten rinner ner i grunden.
Kapa Riva Gammal Altan

Altan Byggd Direkt På Jord

Men för att kunna komma åt att gräva sig ner till det hålet på utsidan så måste altanen rivas bort först, en blöt rutten gammal altan lagd direkt på marken.

Frakta Bort Riven Altan Med Släp Återvinning

Miljövänligt Att Nyttja Lånesläp

Byggmax ligger vägg i vägg med återvinningen i Väsby så när man ändå handlar virke så kör man bort bråte åt andra hållet, grymt bra för miljön, nästan lite så att jag gått och blivit Miljöpartist!

Småbitar på botten och så stora bitar över som lock brukar jag köra med, samt bra spännband såklart som håller fast allt!

Ruttan Dynlåda Kapa Sönder Tigersåg

Kapade Altanen I Småbitar

Jag kapade altanen och den enorma ruttna dynlådan i mindre bärbara bitar som jag kunde släpa till släpet som stod framkörd på gräsplanen bakom skolådans lilla tomt.

Bästa #Verktyg till denna typ av rivning/kapning är en gammal motorsåg eller en tigersåg.

Brukar få jobba som en one man army jämt när jag bygger men just denna gång fick jag faktisk massa bärhjälp av en snäll stark granne som släpade och följde med tre vänder med mig till tippen.

Förbereda Dränering Av Radhus Ta Bort Altan

Gamla Skiten Äntligen Borta!

Sådär! Äntligen lite plats att jobba på! Nästa fas är gjuta igen hålet i muren som jag babblat om och så dränering av radhusets baksida.

Kommer blogga rätt mycket om alla olika små radhusrelaterade saker framöver under den rätt logiska arkivtaggen #Radhus.

Den som har bra syn ser på ovan bild att jag åker på att göra om isoleringen under tillbyggnaden som förra ägaren gjort (gamla balkongen som står på torpargrund), ingen rolig upptäckt men göra om, göra rätt?

0 Besökare har kommenterat :