-->

Komma Igång Med Apple Watch 7 - Dessa Problem Hade Jag

Igår vid lunch kom den, min Apple Watch 7 Nike och jag måste säga att det inte uppstod någon kärlek direkt. Ska förklara vilka problem jag hade och hur vi kom vidare i vårt förhållande!
Nya-Apple-Watch-7-Laddare-Köp-USB-C

Sval Unboxing & Köp USB-C Laddare

Först och främst var inte uppackningen (eller unboxingen som ungdomarna kallar det) någon vidare aha upplevelse, jag tycker de två boxarna klockan och armbandet kom i kändes billiga men nog om denna detalj.

Första "problemet" var att den magnetiska snabbladdningskabeln till Apple Watch 7 hade en USB-C kontakt i andra änden och jag hade inte någon sådan laddare i huset.

Jo på nya jobbdatorn satt det en sådan men den behövdes ju till annat så jag åkte och skaffade en Apple original 20W USB-C laddare.

Uppdatera-Apple-Watch-7

Uppdatera Telefonen Till iOS 15

Sedan kom det som tog tid. Telefonen hittade en ny klocka och Watch appen ville därefter börja parkoppla, men jag missade så klart att det stod att TELEFONEN hade för gammal iOS. Kanske dags för farbror att skaffa ett par LÄSGLASÖGON?

Telefonen uppdaterades till iOS 15 som är kravet för Watch 7:an.
Därefter kunde man fortsätta med watchOS 8.0.1 men se helst till att klockan ligger på laddarens RÄTTA sida, den med gropen (klockan säger ju till att den börjar ladda när den ligger rätt så borde inte gå att missa om man hade haft de där LÄSGLASÖGONEN på sig)
Apple-Watch-7-Problem-Logga-In-På-Ditt-Konto

Parkoppla ALLTID Naken!

Sparade det riktiga problemet till sist för allt det tidigare var ju egentligen skit bakom spakarna (så även detta säger kanske ni?).

Klockans parkoppling och inloggning till mitt Apple konto tog SJUKT lång tid och "Loggar in på ditt konto" stod och tuggade tills tiden tog slut.

Gjorde fabriksåterställning, omstart av både telefon och klocka men inget fungerade ändå - Tills jag tog av skalet på mobilen, då gick det direkt.
Borde ha kommit ihåg detta från när jag skulle parkoppla mina Airpods, samma sak då. Så ha alltid din iPhone helt naken utan skal när du ska parkoppla externa Apple enheter.
Nu skall jag testa om detta med Apple Watch är något för mig och jag har redan blivit "slav under klockan" enligt vissa i området! :D
Besök gärna mitt arkiv och läs fler inlägg taggade med #Apple.
0 Besökare har kommenterat :