-->

Efter/Före Bilder På Radhusets Baksida

Förra Söndagen visade jag hur radhusets ingång blev efter lite fix och idag tänkte jag inte svamla så mycket utan visa hur baksidan blev efter alla miljoner inlägg som jag skrivit om renoveringen..
Radhus-1973-Ny-Panel-Altan-Renoverad-Baksida
Radhus-1973-Renovad-Balkong-Matta-Nytt-Räcke

Radhus 1973 - Baksida Efter Renovering

Omdränering och isolerad grundmur. Delvis ny golvisolering på delen med torpargrund. Eternitplattor ersattes med liggande träpanel. Ny 120mm stående träpanel. Fasad nymålad i svart och vitt. Renoverad balkong med nytt räcke och uterumsmatta. Ny upphöjd altan och så ett plasttak över halva altanen.

Tror det är typ allt jag gjorde i rätt högt tempo förra sommaren på knappt två månader innan jag blev sjuk i Cancer. Därefter stod det mesta still under hela hösten eftersom jag knappt orkade lyfta en hammare.

Gammalt-Orenoverat-Radhus-1973-Före-Bild-Baksida

Radhus 1973 - Baksida Före Renovering

Före bilden vill jag inte kommentera, radhuset var deprimerande och jag mådde fysiskt illa av att allt var ruttet, satt löst, var snett och inget var liksom underhållet för fem öre.

Läs gärna om alla olika delar i arkivet under taggen #Radhus.
0 Besökare har kommenterat :