-->

Sätta Igen Stort Djupt Dörrhål (Mellan Matrum/Vardagsrum)

En av de första saker jag gjorde när krafterna kom tillbaka efter Cancerbehandlingen var att köpa lite spinkiga 45x45 reglar och ett par U-profiler för tak och golv.
Aluminium-reglar-45x45

45x45 Reglar + U-Profiler

Projekt #Radhus fortsatte och jag ville sätta igen den stora öppningen mellan vardagsrum och matrum då jag ville ha matrummet som ett arbetsrum.

Släp-gipsskivor-skära

Kapa Gipsskivor På Släp

När reglarna var på plats lånade jag ett släp och körde hem lite gipsskivor som jag kapade ute på släpet, kånkade in och så satt de som en smäck direkt.

isolera-tjock-innervägg

Isolera – För Ljudets Skull

Köpte en bal med isolering som passade perfekt mellan reglarna och detta lilla dämpar riktig bra mot ljud, mycket bättre än inget..

Spackla-gipsskarvar

Bredspackla Med Nät

Efter lite nät i skarvarna och två lager bredspackel så kunde jag ta tag i nästa vidriga projekt, måla panelen i taket, furupanelen med 1000 kvistar..

Läs mer om utsida som jag hann med före sjukdomen, arkivlänken har du längre upp.

Bloggpaus

Detta är förresten det första blogginlägget jag skriver efter att jag började jobba heltid igen i December 2021, så en bloggpaus på 8 månader har jag aldrig tagit förut..Numera kommer jag inte heller skriva lika ofta, mer när andan faller på för det finns så mycket roligare saker i livet än att sitta vid datorn efter arbetstid! :D

1 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Skönt att du är tillbaka!!

//M