-->

Altantaket Fick Äntligen Sin Hängränna

Vissa saker tar tid att få upp, en sådan var hängrännan och stupröret på altantaket..
Uteplatsen-Har-Fått-Hängränna

Hängrännan Fyller Sin Funktion

Tänkte först inte det behövdes men ett tak på 15 kvm droppar rätt mycket vatten och det studsar mot saker så, hängrännan har en funktion..

Hängränna-StuprörVinkelkap-Verktyg-Hängränna

Vinkelkapen = ETT MÅSTE

Jag satte krokar med 60-70 centimeters mellanrum och fick leta lite innan jag hittade de tajta jag ville ha. Ett verktyg som är ett måste vid montering är vinkelkapen, ett verktyg alla bör ha och jag har en gammal från biltema som fungerat suveränt i alla år.

Satte högsta kroken och lägsta, spände ett snöre och satte resten, sedan var det bara röret kvar och det var klart. Det som tog mest tid var att hitta rätt krokar då alla var slutsålda överallt när jag skulle göra detta jobb sensommaren 2022.. Jag vet, inte raketsnabb längre på att få ut sakerna men de kommer.
Läs mer om renoveringen av #radhuset.
0 Besökare har kommenterat :