-->

Test: HD Sportster S

Den mäktigaste och fetaste hojen jag kört på racingbana fram tills dagens datum är utan tvekan Harley Davidson Sportster S.
Front-Harley-Davidsson-Sportster-S-2023Test-Bana-HD-Sportster-S-2023

Testosteron-Spark Rakt På Käften

Om jag någonsin skaffar en bobber, eller en HD så blir det en Sportster S för även om den inte var så svängvänlig med sitt breda framhjul så väckte den 100% ha-begär på andra sätt.

Ta bara utseendet, en ren jävla testosteron-spark rakt på käften, TA MINA SEMESTERPENGAR!! Enda som måste fixas är en tail tidy, men så är det typ på alla nya hojar. Annars 100% rätt bobber stuk!
Edit: Har kollat lite på tail tidy och det finns riktigt balla baklysen med pyttesmå blinkers som sätts bak på skärmkanten, skylten sätter man nere till vänster på ett fäste vid bakhjulets vänstra sida..
Styre-Mätare-HD-Sportster-S-2023

Hästsvansen Lossnar Vid Full Gas

När man sätter sig här så får man nästa aha, fan den är ju modern med svart, snygg, digital display och när man fått igång 1250cc motorn så fattar man direkt att detta inte är en trött HD-stånka.

Fakta: Motorn har “bara” 121 hk/125 Nm, känns dock som mer!
Jävlar vad Sportster S rör på sig och eftersom man sitter med fötterna framåt så hänger man extra mycket i styret när man drar på, vilket ger en känsla av att denna hoj gör 200 på tvåan.
Seriöst en grym upplevelse på två hjul, men som banhoj är den rätt kass och tajta kurvor i hög fart var för mig som nybörjare ingen hit men kanske går att träna upp. Sedan att bromsa med högerfoten kändes ovant när man satt som man gjorde, nästan så man ville bromsa med hälen?
Oavsett så vill jag ha en och kanske en dag så står det en sån här i mitt hojgarage, såpass ball var den!
Ska du köpa en helt ny får du punga upp med rätt mycket cash dock, de börjar på 195.000:-.
Läs gärna fler av mina #HojTester.
0 Besökare har kommenterat :