-->

Formula Grand Turismo i GT5

Efter mycket nötande på Nürburgring med Audi ABT’n fick vi ihop de 5 miljoner som Formula Grand Turismo i GT5 kostade. Varje vinst på Ringen gav 82600 så det blev några rundor i gröna helvetet.

Formula Grand Turismo

Formelbilen öppnar upp en till dimension i spelet, nämligen att planera när man skall in i depån, “PIT:en” :) Mycket taktik bakom det. Ni som sett Blixten Mc Queen vet att han skippade däckbyte för att vinna, det kan funka bra eller så smäller däcken i sista kurvan och man är lost :D

GT5 Gran Turismo 5 Formula Car

En annan “rolig” sak är att antalet varv ökar och gör att även soppan måste fyllas på under loppet eller så tar man en risk och kör som jag gjorde i detta race, körde på ångorna sista varvet med soppamätaren på rött.

GT5 Tanka Pitstop

Det som är lite snopet är att Formelbilen inte kan användas till så många andra race utan nu måste ytterligare biltyper köpas in som kostar 3 miljoner eller mer och det är lite tradigt att låta spelet stå och köra själv för att spara ihop pengar.

Länk: Till Mitt GT5 Arkiv (Gran Turismo 5)

Update: Det har blivit några inlägg om GT5 så ovan en arkivlänk!

3 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

varför inte köra ovalbanan på American championship, 5 varv tar c:a 5 min.
vinst 97000:-.
Använder själv en corvette z06 Race mod + soft racing däck.
Får lätt ihop över miljonen på en timme.
Mvh: Patrik B

FixarFarsan sa...

Tack för tipset! :)

Anonym sa...

tycker själv man ska köra american championship på ovalbanan om man kör på seasonal events för då vinner man typ cirka 350- 400 tusen
(tummen upp)