-->

Måla Sockellister Väggar Trappräcke

Idag har det målats mest hela dagen. Mycket är klart men en hel del kvarstår. Åkte runt lite å kikade på elementskydd på lunchen idag, kommer nog bygga in elementet i ett anpassat elementskydd med en praktisk torkhylla för vantar m.m. ovanpå.

Alla taklister och de väggar som ska förbli vita har målats helt klart. Även Easy Cover duken i trappens vägg är färdigmålad (3 lager). När den nu är målad syns tyvärr lite av glasfibervävens struktur igenom – retar mig smo f*n eftersom jag var noga med att inte trycka ner duken i vävens struktur! Easy Cover över väv med struktur är rena skräpet!

Hallen 006Hallen 008

Taket blev jättebra på bara en strykning igår, öppnade ytterdörren och tittade från alla håll i dagsljus men det fanns inget att klaga på. Skönt som tusan!

Hallen 001

Ringklockans lock gjorde jag rent och spraymålade svart. Blev bra mycket roligare än den vita plasten som börjat gulna. Ser ut som det alltid har varit svart.

Hallen 009Hallen 031

Fortsatte att vara i garaget och slipade ner lacken på trappräckena.

Hallen 012

Torkade rent och tvättade med en skvätt målartvätt varefter de grundades med snickerigrund.

Hallen 014

Ska nu börja sätta upp tapet, kommer ett inlägg om det senare ikväll.

2 Besökare har kommenterat :
Hanna sa...

Vi hade precis en likadan ringklocka i vår hall, gul å ful va den med så den åkte ut och jag köpte faktiskt en trådlös ringklocka. Måste erkänna att den blev ruskigt snygg i svart. Men vad dammet ska synas... :)hehe

FixarFarsan sa...

Nu e vår pimpad så den får duga tills den slutar låta "ding-dong". Vi har två svarta bilar så vi har inte fattat det där med smuts än :)