Nu Har Julen 2010 Börjat

Nu har jag stängt jobbdatorn och Julen kan börja. Julen som i år blir rekordkort för på Måndag är det jobb som gäller igen om nu inte bäbisen levereras. V34 +1 skall det vara idag så minst en vecka till är målet men det är nog inte vi som bestämmer..

Nu har alla tomtar och julkort flyttat upp på kökets fönsterbräda. Hur många tomtar anses förresten normalt?

Julen 2010 002

Lite nyttigheter ligger framme (fina skålar sambon satt ihop tycker jag) som lite jämvikt till allt det andra man kommer vräka i sig. Hoppas det är lugnt på jobbet i mellandagarna så man hinner med ett par skrotlyftarpass som kompensation. Som +30 gubbe kan man inte längre vräka i sig allt utan att det syns direkt eller så har man bara blivit mer mån om sin gamla kropp på senare år.

Julen 2010 003

Nötter är faktiskt rätt coola grö..fruk.. äh “saker” och på senare år har jag lärt mig gilla dom. Barnen ville också smaka idag när jag satt å knäckte och höll på att hulka när de bitit sönder nöten och den torra nöten spred sig i munnen.

Julen 2010 004

Vi slog in alla presenter ikväll medan Criminal Minds gick på TV och det blev två säckar som nu står och väntar på Tomten i Garaget. Tomten kommer nog troligen redan efter lunch imorgon för att barnen inte ska riva hela huset :)

Julen 2010 006

Med detta önskar jag alla läsare en riktigt God Jul 2010 och på återseende!

Ett sista slutord innan du surfar vidare!

Om du hade nytta av eller bara gillade att läsa ovan artikel, dela gärna länken med dina vänner eller på någon kul social plattform!

I mitt #Arkiv hittar du de tio senaste artiklarna listade, en snabb sökfunktion och även mappar för varje ämne jag skrivit om.

Här kan du även läsa alla senast skrivna #Kommentarer

0 Besökare har kommenterat :