-->

Skulle du läsa mitt Nyhetsbrev?

Fick nyligen frågan om FixarFarsan.se inte ska ha ett nyhetsbrev som går ut till er läsare men spontant var svaret nej, verkar rätt krävande att skriva även ett sådant tyckte jag :)

Lägger i perioder redan nu mycket tid på denna blogg och eftersom det är en hobby och inget som direkt betalar mat, barnskor eller andra räkningar så känns det overkill att skriva även ett nyhetbrev?

Lägger hellre tiden jag har på själva inläggen och bildredigerandet.

Skulle jag däremot börja jobba heltid som bloggare och kanske göra konsultuppdrag inom det jag bloggar om, ja då kanske ett nyhetsbrev skulle vara en självklarhet eftersom de tydligen ger bra respons.

PostMan-Nyhetsbrev

Ett kompakt och bra skrivet nyhetsbrev där veckans allra viktigaste blogginlägg, kommentarer, erbjudanden och annan info kommer till din inkorg säg varje fredag kanske skulle uppskattas t.om. av dig?

Det finns faktiskt redan idag en liknande funktion i bloggens RSS flöde där man kan prenumerera på inlägg via mail men jag tror inte en enda använder den och det är ju inte heller riktiga samma sak..

Berätta gärna vad du tycker? Själv har jag slutat helt med att följa siter via nyhetsbrev, vill helt enkelt bara ha "riktiga" mail i min inbox..

0 Besökare har kommenterat :