-->

Test: Stiga Pro Goal Innebandymål

När man har en stor altan och en massa söner så är innebandymål en bra investering, skaffade ett par Stiga Pro Goal från Lekmer.se.

Pro-Goal-Stiga

Stiga Pro Goal levereras i kompakta paket och kräver lite montering.

Delar-Pro-Goal

Plastpåsar! Varje del ligger i en varsin lackskyddande plastpåse.

Montera-Stiga-Innebandymål

Monteringen är enkel då varje bit rör har ett nummer. Tre insex-bultar med brickor ska det också vara i varje paket, ena målet hade bara två och en rör-bit saknade sån där snabbkoppling (fjädrande plupp).

Lite dåligt betyg till den som packat målen mao.

Montera-Nät-Pro-Goal

Det som tar mest tid är att surra fast nätet. Fördelen med dessa mål som ska dras fram och tillbaka utomhus är att nätet inte sitter runt själva ramen utan sätts fast ovanpå den och lär därför hålla bättre.

Test-Stiga-Innebandymål-Pro-Goal

Dom har nu gått ett par matcher, dom står still tack vare sin vikt och håller även bra för slöa målvakter som vill sitta och vila på dem.

Fördelar: Billiga (under 200:-/st), Bra storlek, Rejäla/Stabila, Bra nät.
Nackdelar: Passform inte helt 100, Monteringsdetaljer saknades

Om de är värda sitt pris? Japp! Rekommenderas absolut!

2 Besökare har kommenterat :
Peter Ericsson sa...

Hej,
Min son fick ett sånt där mål, men nätet passar lite dåligt och det medföljande snöret täcket inte alls till monteringen. Det saknas dessutom helt instruktion om hur nätet ska sitta och var de röda markeringarna ska vara. Jag får en spänning i nätet, inte alls som på bilden. Har du något tips?

FixarFarsan sa...

Hej, kolla att de röda flärparna ligger upptill så du snurrat nätet upp och ner? Med tanke på att det saknades lite delar i vårt paket så kan det ju vara fel nät i ditt, reklamera! Även om dessa är billiga så ska det ju vara kompletta som nya. Våra används varje dag året om och ser fortfarande skapligt hela ut trots stundtals rätt våldsamt spel.. :)