-->

Nickelodeondagen Gröna Lund 2014

Idag hölls Nickelodeondagen i Stockholm 2014 och det ägde rum på Gröna lund detta år. Vi var där hela ligan även detta år.

Nickelodeondagen-Gröna-Lund-2014

Efter lite VIP behandling med tilltugg startade showen på stora scen och detta år var konferenciern den energiska Linda Bengtzing som både var proffsig och kul.

Julia-Kedhammar-Grönan-2014

En annan som gjorde bra ifrån sig på scen var fjortisen eller den full-fjädrade artisten Julia Kedhammar. Tänk, 14 år och uppträda där..

JetLine-2014

Själv åkte jag mycket JetLine som fjortis, samma jetline som jag hann åka idag en gång med 140 centimeters sonen. Den funkar än men idag var en rätt usel dag att "åka" mycket på gröna lund.

Det var köer från hell idag. Stod med den minsta mest och efter 40 minuters köande, med bara ett par personer före så blir han toanödig och när nummer två var gjord var vi tillbaka på ruta ett. När han inte behövde sk*ta så lämnar han kön för nåt roligare..

Jäkla spring efter honom precis hela tiden!

Skylanders-Trap-Force

Innan jag kastade in handduken och lämnade gammel-sonen och gammel-sambon kvar så hann vi hänga en hel del i Skylanders tältet och provspela Trap Force men detta spel måste jag återkomma till.

Coopers-Brewery-Öl

Nu hemma! Två småkillar ligger utslagna i soffan, klara för sängen och kollar på fångarna på fortet medan jag knappar lite och smuttar på en Australiensisk kanonbira, en Coopers Brewery med mycket smak och styrka, perfekt efter en dag på ett fullsatt grönan med rymmare!

0 Besökare har kommenterat :