-->

Ny Design på Bloggens Arkivsidor

Hade ibland varit trevligt att kunna HTML och Java lite bättre men nu har jag i alla fall lyckats göra om arkiven så att de listar inlägg under "taggar", nyast inlägg överst och så visas både titel och bild.

FixarFarsan-Ny-Arkiv-Design-20140922

Arkiven är lite stora och tunga och ladda men när man klickar på ett inlägg öppnas det i en ny "flik" så OM man vill läsa ett till  inlägg så slipper man läsa om hela sidan, den ligger i fliken till vänster..

Om du vill söka igenom alla +3100 inlägg (gaah, sjukt många ju!) så rekommenderar jag sökrutan till höger. Den är zuperznabb som smurfarna hade sagt! Den använder googles sökmotor och träffarna listas direkt under sökknappen, lite zmått kanske men znabbt å zmutt!

FixarFarsan-Egen-Recommended-Posts-Widget

När vi ändå pratar javascript å funktioner så måste jag säga att jag fått mitt eget recommended posts script att fungera efter mycket labbande så numera är bloggen inte beroende av andra siter som tillhandahåller plugins, widgets och script. Känns som en seger!

Kommentera gärna om ändringarna var bra eller an.s?

jag menar, ibland har utvecklare en förmåga att utveckla saker som användaren egentligen inte har nytta av Ta Office som exempel, allt är numera runtkastat så man inte har någon aning om hur man infogar en innehållsförteckning eller ändrar tabbar.. :)

0 Besökare har kommenterat :