-->

Trap Team Release i Sidenkällaren

Igår började nya spelet Skylanders Trap Team säljas i Sverige och idag gick vi på en liten releasefika-fest.

Sidenkällaren-SkylandersTrapTeam-Release-2014-10-10

Eventet hölls en trappa ner, på Sidenkällaren som i sin tur ligger på Söööööööööööders höjder.

Heliumballonger

Festlokalen (före detta ved och kolförråd tydligen) hade förvandlats av Activision och PR-byrån Text100 till ett barnvänligt ställe med heliumfyllda ballonger i taket och fikat var kristalltoppade muffins (tror de heter cup cakes egentligen men jag kör på små muffins eftersom jag inte är helt säker vad skillnaden är ;).

Fånga-Chaos-Lasso

Det fanns små stationer där ungarna t.ex. kunde fånga "chaos" med ett lasso (chaos är skurkarnas skurk i spelet).

Tomatbomba-Chaos

På ett annat (inplastat) ställe kunde man kasta (färska) tomater på samma skurk. Uppskattat av pappor också som fick ställa upp när små tjejer inte ville kasta.. Inte jag alltså utan andra Pappor, mina sönder kastade gärna en.. två... tre.. tills personalen sa att andra också kanske ska få kasta! :)

Skylanders-Trap-Team

På ett annat ställe kunde man testa själva spelet och alla nya delar samt figurer men ungarna var rastlösa och stökiga så vi gör så här att jag testar spelet hemma på vår PS3:a och återkommer med en liten recension när jag vet vad som skiljer mot de tidigare spelen.

Vill du läsa mer om spelkonceptet och tidigare versioner?

Du hittar alla mina tidigare inlägg här: #Skylanders (där finns t.ex. en aktiv tävling där vinsten är två nya skylandersfigurer).

0 Besökare har kommenterat :