-->

Gräsklipparen Hade "Gräsiga Hjul"

Satte ut motorgräsklipparen till försäljning i helgen och den var relativt lättsåld men faktum var att den efter annonsutläggningen inte ville starta alls när jag skulle provköra den.. Kom en å annan svordom å jag tänkte först köra den till tippen men hejdade mig och felsökte lite analytiskt.

Flödade förgasaren som man skulle, drog i snöret och den liksom höll på att starta men nä inte. Tog av filtret och kollade att det kom soppa och det var check på den.

Knacka Tändstift!

Tog därefter ut tändstiftet, det nya som jag stoppade i i höstas.

Spelet på stiftet var lite stort tyckte jag så jag knackade in det en aning och vips startade klipparen och gick jämt å fint. Den startade även varmkörd och lite halvljummen, perfa! Varför testade jag inte detta i höstas?

Gräsklippare-51-Partner

Vem Köper Beggad Gräsklippare?

Det kom ett par som hade haft en exakt likadan som hade rostat sönder och givetvis startade den vid demonstrationen och de fick även med lite Aspen-soppa eftersom vi numera klipper med sladd (är det tänkt i alla fall, vi får se om det är så bra som det verkar).

Hennes kommentar var i alla fall lite rolig, att gräsklipparen hade gräsiga hjul (gräsiga, inte gräsliga).. Ja, en gräsklippare brukar man rulla på en gräsmatta, vad gjorde ni med er gamla?!

0 Besökare har kommenterat :