-->

Uppfinner Egna Cykelställ

Jag passar på att cykla överallt just nu när man är solokvist hemma och jag tänkte även försöka mig på att cykla de 5 milen T/R jobbet i morgon om halsen känns helt ok, vädret är ok och jag orkar förbereda allt ikväll... (många om och men :)

Låsa-Ny-Cykel-Block-Cykelställ

Lås Cykeln Med Lite Fantasi

När man handlar låser jag hellre ramen med blocklås i något fast. Om det går gärna genom bakhjulet och ramen men man får ta det man hittar.

Ser kanske lite störigt ut med ett tomt cykelställ och sedan en hängande cykel i kuren. Hade parkeringsreglerna gällt borde ju någon ställt sina två rostiga cyklar i stället närmast min cykel och gärna lite snett så att jag inte kom ut! ;)

Grönska-Cykelspår-MTB

Cykel (MTB) Ambassadör

Ni som ännu inte #cyklar, ut och gör det.. Kan inte komma på ett bättre sätt att uppleva naturen, uträtta ärenden i när-orten, få motion och kanske även en adrenalinkick av att dundra fram på dessa smala gröna spår.. (fast håll munnen stängd, miljarder flygfän ute)

Det var allt, ska rapportera mer om det blir någon jobb-cykling fast jag gör nog det bara på Twitter, följ @fixarfarsan där vetja!

0 Besökare har kommenterat :