-->

Dark Element Expansion I Väntan På Superchargers

Har inte skrivit något om #Skylanders på ett tag och det beror på att vi efter varvningen inte spelar det så ofta till nu då jag fick möjlighet att testa "Dark Element" expansion till Trap Team versionen.

Test-Dark-Element-Skylanders-Trap-Team

Skylanders Dark Figurer

Paketet innehåller en figur, en staty (med ett lysande öga) och en kristall för att kunna fånga mörka bossar och det blir rätt trångt på portalen om man även ställer dit en jätte men finns det hjärterum så finns det..

Trap-Team-Dark-Expansion

Dark Element Expansion Pack

När minsta sonen var gipsad och jag var hemma med honom i våras spelade vi galet mycket vanliga Trap Team så han såg fram emot att testa denna nya Dark Expansion.

Dark storyn i spelet aktiverades genom att man ställde statyn på portalen och det var som vanligt snyggt och välgjort men har man varvat spelet så kändes det inte så "nytt" men gubben med stora svärdet "gick hem" hos grabbarna!

Skylanders-Trap-Team-Dark-Element-Expansion-Box

Skylanders Superchargers 25/9

Ni som väntar på något helt nytt inom Skylanders behöver inte vänta så länge till eftersom Skylanders Superchargers släpps 25/4.

Nya Superchargers lanseras till alla vanliga spelkonsoler och har stöd för alla dina befintliga Skylanders-gubbar men det nya är att man med hjälp av fordon ska slåss mot Kaos i luften, till sjöss och på land samt att man förutom storyläget kan köra racingspel mot andra i soffan eller online.

Spelrum-Nintendo-Wii

Superchargers Gillar Nintendo

Alla Nintendo-fans kan glädja sig åt att Nintendoenheter kommer få tillgång till exklusiva Bowser och Donkey kong ekipage och lite annat men jag tror jag återkommer till Superchargers senare i höst när det lanserats.

Jag kanske därför ska testa Superchargers på just vårt Wii som jag nyligen kopplade in igen i mellansonens #pojkrum (ovan).

0 Besökare har kommenterat :