-->

Porsche 964 #CarSpotting

Ibland vill jag bara blogga om en bil man sett på gatan men skippar det eftersom det bara blir en massa löst svammel, vem kan vara intresserad av det?

Men så hittar jag de oanvända bilderna i mappen "CarSpotting" på datorn och nu tänker jag köra en #CarSpotting tagg ändå och svamla på för det var ju EN anledning till att jag började blogga, ja att få svamla om bilar! :)

Porsche-964-Stockholm

Porsche 964 Carrera 2

Första bilen att bli taggad med #CarSpotting är min absoluta favorit bland alla bilmodeller, oavsett prisklass och förnuft, en Porsche 964 från början på 90-talet.

När jag sålde min 86:a hade jag bestämt mig för att köpa en 964C2 när jag gjorde mitt återinträde i klubben men det har inte skett än.

Porsche-964-Carrera2

Så varför jag är så torsk på just denna Porsche-modell?

Tror det beror på den snygga och "lilla" karossen, de helt rätta originalfälgarna, de fina runda stötfångarna fram och bak, eller den perfekta chassihöjden?

Om inte det räcker som svar så är man helt tokrökt när man får starta den luftkylda boxersexan, lägga i ettan, varva och dra ur växlarna medan man känner hur baken sätter sig..

Blir genuint glad när man ser dessa på gatan i Stockholm, glad eftersom de används men samtidigt lite bitter för troligen är det någon som kör denna som inte uppskattar modellen lika mycket som jag! :)

Med det sagt kan jag tipsa om ett mindre svamlande Porsche-inlägg där jag långtestar Porsche 991 4S.

0 Besökare har kommenterat :