#Movember 2015 Gav CancerFonden 3253:-

Under November körde jag årets buskis, jag lät fjunen på läppen växa fritt och samtidigt lovade jag bidra lite till Cancerfonden när månaden var slut och det är den ju nu så..

Movember-Totalt-CancerFonden

Stående #Movember insamling

Satte därför in det utlovade bidraget nyss till min stående insamling hos Cancerfonden, klicka gärna här eller på ovan bild för att komma dit och kanske lämna ett litet bidrag själv om du kan? Vore grymt!

FixarFarsan-Movember-Kampanj-2015

Min #Movember Kampanj på FB

Jag lovade i ovan fb-inlägg att bidra med lika många kronor som bloggens facebooksida har likes men förutom de 2367 likes som sidan har så valde jag även att lägga till de 798 Likes som ovan inlägg fick under November samt de 88 delningar ni gjorde och totalt blev detta alltså 3253 riksdaler! Tack så mycket!

Vem sa att likes och delningar inte kan göra skillnad? #FuckCancer

0 Besökare har kommenterat :