-->

Stiga Fotbollsspel Ersatte Air Hockey Bord

Vissa leksaker/spel som köps in till huset blir riktiga fullträffar, andra blir inte det..

På nedervåningen står numera ett 126 cm långt biljardbord och det kunde inte ha blivit en större HIT. Minst två spelar på det hela tiden och de har blivit riktigt duktiga på biljard tack vare hundratals körda matcher fram tills idag och nyhetens behag verkar det inte heller vara.

Stiga-Fotbollsspel-Med-StällningAir-Hockey-Uppställt

Biljard nere - Fotboll uppe

På övervåningen står numera ett litet klassiskt Stiga Fotbollsspel och jag minns fortfarande när jag fick mitt Stiga hockeyspel i julklapp som 6-7 åring, spelade det jämt mot the old man..

Fotbollsspelet var i början lite frustrerande för de minsta i familjen eftersom det var många spakar att hålla reda på men även detta spel verkar bli en s.k. HIT, mycket större hit än det stora Air Hockeyspelet som numera är sålt.

Om man ska se ett mönster i HIT eller "Shit" när det gäller prylar så är det nog att spelen ska vara tillgängliga hela tiden, annars kommer de inte nyttjas (lite som med allting i livet va?).

Montering-Stiga-FotbollsspelStiga-Fotbollsspel-Verktyg-Gubbar

Kvalité På Stigas Fotbollsspel

Stiga gör bra prylar överlag tycker jag, rejäla och bra kvalité på plast men ingen plast håller för allt.

När det går sönder så finns det mesta som reservdelar, dyra är de dock men du kan byta ut "foten" på en trasig spelare och böjda pinnar kan man böja tillbaka eller byta ut.

Man monterar målen och gubbarna när man kommer hem med spelet, när du trycker ner gubbarna ska du först trycka i ett verktyg som håller emot och skonar plasten/mekaniken.

Mellansonen fick även en originalställning i julklapp som går att justera i höjd ifall papporna vill spela Sverige-Danmark..

Ger Stigas Fotbollsspel full pott, ett grymt kul spel och ett bra avbrott i allt skärmtittande samt bra träning av finmotorik och reflexer på de mindre!

Du hittar fler av mina liknande spelinlägg under taggen #Spel.

1 Besökare har kommenterat :
PJ sa...

Tjenare..har du möjlighet att skanna av bruksanvisningen
till stigas fotbollsspel?

Mvh

PJ