-->

Köpt Ny 24" Bildskärm (Dubbelt Återvunnen)

Arbetsrummets gamla bildskärm gick till övervåningen då 9-åringen byggde sin gamingdator (läs återvinning #1) och jag beställde i samma veva en ny bildskärm dit.

Samsung-24tum-wide-monitor

30% Återvunnen 24" Bildskärm

Den nya breda bildskärmen (en Samsung S24E450D) fyller upp det lilla skrivbordet maximalt och man kan säga att den är rätt för miljön.

Wide-Bildskärm

Det breda 16:9 formatet gör att du kan jobba och läsa min blogg på samma gång (eller ha två applikationer igång vid sidan om varandra lite som om du hade haft två hela bildskärmar). Skärmen har även stöd för bild-i-bild funktion och funktioner för att tona ner ljuset för att skona ögonen men den har INTE inbyggda högtalare.

Den är även miljörätt på flera sätt då den byggts av 30% återvunnen plast samt drar mindre än 0,005W när den går ner i sitt standbyläge. Det bästa är att den vaknar ur det blixtsnabbt och inte som vår gamla skärm som tog 10 sekunder att vakna upp.

Leverans-Hemelektronik

Beställde Till Slut Delleverans

Beställde bildskärmen redan förra året ihop med lite annat men bad dem nu i veckan att delleverera då ett par av sakerna var restade flera veckor till.

Lite kul när man läser på webben att leveransen sker dagen efter om man beställer före en viss tid och det sedan i praktiken tar över en månad (inget var restnoterat vid beställning) och man själv får ta kontakt för att få en delleverans.

0 Besökare har kommenterat :