-->

Bildserie: Grabbhelg Med Invasion

Normala helger innebär mest körning till fotbollsmatcher på diverse håll men denna helg var (nästan) helt fri från fotbollande.

Avkoppling-Frukost

Frukostbild från Söndag 11:30

Jag tänkte visa några av de bilder jag tog under helgen då son2 skulle ha kalas ihop med en kompis och toppa detta med en övernattning hemma hos oss.

Städat-SovrumStädade-GolvStädad-TvättstugaMoppade-Vita-Golv

Fredag: Tvätta, Handla + Storstäda

På Fredag körde jag "vilodag" efter nattjobb och skjutsade först hon med opererad fot + vår son3 till tåget så att de skulle slippa vara hemma under den kommande helgapokalypsen.

Därefter hem, röja upp i alla rum, rensa tvättstugan så att man såg golv/bänk igen, plocka felplacerade prylar i hela huset, städa, städa, städa och moppa golv. Inte egentligen för barnens skull utan mer för att huset verkligen var i behov att dammsugas från hörn till hörn och under alla sängar..

Lasergame

Lördag-Dag: Lasergame

På Lördag förmiddag hjälptes son2 och jag åt att få upp all tvätt från vardagsrummet. Givetvis skulle son3 kissa i sängen dagen innan han åkte iväg och inte säga något så det var många saker att tvätta och få torra.

Efter lite falukorvslunch hemma drog son2 och jag iväg mot stan och tog med oss lite kompisar på vägen in. Efter två 18 minuter långa pass av #Lasergame ville de åka hem till förorten igen.

Weber-Grill-HamburgareBasketkorg-SamfällighetChips-Challenge

Lördag-Kväll: Grill, Vallning & ChipsQuiz

Väl hemma körde de FIFA17 turnering (arkivlänk: #Gaming) där de grupperade in sig två och två och spelade stege (grymt bra spel detta fast jag gillar det ändå inte eftersom det går på tok för fort för min gamla gubbhjärna).

När det började låta lite väl irriterat och gnälligt så tände jag grillen och gav föda. Därefter drog de flesta till vår fotbollsplan och jag tog de som inte ville sparka boll till basketplanen.

Vid 21 var vi åter hemma och de körde då chips-challenge där de försökte gissa sorterna utan att se. Rätt skoj att se/höra dem.. :)

Vattenkrig-Gräsmatta-2017

Söndag: Frukost + Vattenkrig

Efter en löjligt upphackad nattsömn så var de uppe och spelade ipad klockan 06 igen. Detta efter att jag fått ryta lite 00:30 om att de fick sluta yla och faktiskt hoppa ner i sin sovsäck.

Ingen ville hem mitt i natten denna gång men vissa började väcka andra, flera gånger under den korta natten, inklusive mig (lite som att ha en bäbis i huset igen som vaknar en gång i timmen).

Men i alla fall, de åt lite "hotellfrukost", hann spela lite fotbollboll och köra vattenkrig på baksidan. Sedan åkte de hem, jag slappade lite i solen och tog sedan fram dammsugaren igen och letade chipssmulor, eller leta.. såna låg precis överallt i huset.

SMS-Från-Sonen

Son1 Outsourcad

På tal om chips förresten, son1 skulle sova hos en kompis natten Lör-Sön men drog redan Torsdag och var bara hemma och vände ett par gånger för att hämta badbyxor och chips.

Vi var lite slitna alla tre igår kväll. Fast vi satt ändå uppe och snackade lite till 22, kul att hinna höra lite hur helgen varit för son1 innan det var dags för sängen.

Detta var min helgapokalys av attackerande smågrabbar! Läs fler liknande inlägg under arkivtaggen #FamiljeLiv.

0 Besökare har kommenterat :