-->

Testar Jönköpings Hotell & Konferens

Under vår tripp till #Dreamhack så var vi tvungna att sova ordentligt en natt eftersom vi åkte direkt från Sigtuna där vi sovit två nätter i armetält (läs mer om Pilsbocupen 2017).

Recension-Jönköping-Hotell-&-Konferens

Hotellrum i Lägenheter

Eftersom vi inte var ensamma om att åka till Dreamhack så var de flesta hotell med gångavstånd till Elmiamässan totalt fullbokade men jag hittade ett ledigt rum på Jönköpings Hotell & Konferens, bara 5 minuter bort från mässan så där sov vi över.

Pool-Jönköping-Hotell-&-Konferens

Sen ankomst utan Tandborste!

Vi kom sent, bara 20 minuter innan de stängde receptionen och poolen vid 22. Det var lite strul att checka in så jag började med att skicka grabbarna till poolen så de hann kyla ner sig efter 4h i bilen.

Tandborsten hade min son glömt hemma så en sådan köpte jag för en billig peng i repan. Poolen var stor men tyvärr luktade det lite illa där och samma sak i duschen och bastun så jag vet inte hur det var med klor och rengöring..

Rummen-Jönköpings-Hotell-&-Konferens

Mattan Luktade BLÖT HUND!

Rummen var som lägenheter och hade allt vi behövde men även dessa gav lite dåligt intryck. Flera eluttag fungerade inte alls (kanske bara en propp), kylen var riktigt smutsig, kranar ramlade sönder och mattan i vardagsrummet stank blöt hund.

Frukost-Jönköpings-Hotell-&-Konferens

Överraskande bra Frukostbuffé

Frukostbuffén var däremot riktigt bra och vi hittade massor av gott att äta, eller nåja.. Jag ÅT en massa medan grabbarna mest kollade på alla utländska gamers som också hade övernattat på samma ställe.

Summering

Skulle man göra ett ryck och fixa till alla småsaker i rummen och lägga lite mer krut på städning, då skulle jag lätt rekommendera stället men tills dess.. välj andra hotell i Jönköping!

Läs gärna mina andra inlägg taggade med #Resor.

0 Besökare har kommenterat :