-->

Du Vinner 10 Miljoner - Vad Gör Du?

Även om jag själv inte spelar på lotto eller andra liknande spel så har jag alltid varit lite fascinerad av de personer som spelar EN lottorad varje vecka. Eller de entusiaster som läser på om olika fotbollslag eller om travhästar/kusker för att kunna satsa EN kupong och vara med varje vecka.

Min farsa var en sådan som alltid lämnade in samma lottorad vecka efter vecka, år efter år men jag har inget minne av att han hade någon dröm att förverkliga den dagen storvinsten slog in..

Köpa-BMW-M6-och-Slott

Slott & Lyxbilar Kräver Ännu Större Vinst

Det rullar just nu rätt mycket reklam på TV med nyblivna miljonärer som har problem med krånglande chokladfontäner och poolskötare som inte dyker upp för att tömma fullblodsbajset ur poolen. Även om dessa reklamfilmer är spex så väcker de ändå min fantasi.

Om vi leker med tanken att du vinner en nätt summa på 10 miljoner, vad skulle du göra då? 10 miljoner räcker inte till något stort slott, inte heller till de dyraste lyxbilarna men ändå till fasligt mycket kul.

Du kanske drömmer om att säga upp dig från jobbet och öppna en surfbar vid stranden på andra sidan jorden?

Kanske åka på en lååång semester på obestämd framtid?

Varför inte starta det där egna företaget du drömt om så länge och då kunna jobba så lite eller så mycket du vill med just DET du vill.

Kanske köpa en rejäl segelbåt och segla jorden runt? Eller köpa en terränghusbil och ge sig iväg på en lång jordenrunt safari.

En semesterlägenhet i Spanien kanske (eller ett annan land kanske är bättre då Spanjorerna just nu inte gillar oss turister).

Bygga ett nytt hus vore grymt häftigt och dessutom kunna vara ledig och njuta av byggandet utan att behöva jobba dagtid.

Detta blogginlägg presenteras i samarbete med Lottoland.se där du just nu kan vinna en Volkswagen Golf TSI (Regler & villkor).

Kommentera Gärna & Berätta Din Plan!

Kommentera gärna inlägget (knapp snett nere till vänster) och berätta vad just DU hade gjort med dina 10 skattefria miljoner.

Har du en riktigt bra plan så kanske jag kopierar den och börjar göra som farsan och lämna in samma lottorad vecka efter vecka medan jag väntar på storvinsten..

0 Besökare har kommenterat :