Frys In Köttfärsen i Tunna Platta Paket #Lifehack

Skulle jag blogga om min vardag så skulle det bli mycket inlägg om städa, plocka, meka tvätt, handla, fixa med vardagsbestyr och göra vardagsmat till barn kommer hem från träningar och matcher.

Lifehack-Frys-in-Köttfärs-Som-Platta-Tunna-Paket

Frys In Köttfärs i Plattor

Nej, jag ska inte börja blogga om sånt nu men en liten tangering blir det ändå till vardagen när jag nu ska prata om ett s.k. lifehack.

Ni vet när man handlar och köper hem ett stort 2-kilospaket med billigt svenskt köttfärs, gör en tacomiddag och sedan fryser in resten för framtida bruk.

Innan du knyter dessa påsar med 500g köttfärs i varje, platta då till dem riktigt ordentligt så tinar de skitfort i pannan den dagen du ska fixa mat superfort till lika superhungriga barn..

Prova nästa gång och återkom, jag lovar att detta kommer förändra hela din syn på livet, eller i alla fall på hur man tinar köttfärs bäst!

Arkiverar detta s.k. Lifehack-inlägg under arkivtaggen #Kök.

3 Besökare har kommenterat :
Johan sa...

Tack du. Brukar inte platta till det men jobbar mycket med effektivisering i vardagen så jag ska testa. ☺ Mathem, Tellstick, dammsugarrobotar, gräsklipparrobot, Yale doorman, Sonos är andra bra saker som gjort livet lättare.

Anonym sa...

Haha, been there, done that, got the t-shirt!

//M

FixarFarsan sa...

Johan, du jobbar lite som jag då (fast Doorman eller dammsugarrobot har jag inte provat ännu) :).

M, du har alltid gjort allt FÖRE mig!! :D

 
-->