-->

Lenovo På Verkstad - Gigabyte P55 Lånedator

Sonens nu cirkus 6 månader gamla Lenovo-gaming-laptop har ett par gånger hängt sig så pass hårt att man blivit tvungen att med "våld" stänga av den.

VÅLD = Håll ner knappen FN + Håll sedan in powerknappen länge.

Laptop-Gigabyte-P55

Lenovo Frysning Gav Gigabyte P55

Häromdagen frös den, eller hängde sig så jäkla hårt att jag inte ens med min snart 25 åriga IT erfarenhet kunde stänga av den, alltså utan att öppna skalet och koppla loss det interna batteriet. Öppna skalet ville jag inte göra då den hade garanti kvar.

Så vi traskade till butiken där de konstaterade samma sak - Ok, den har skärmens ström påslagen, men ingen bild visas och tangenterna lyser (bakgrundsbelysning) men vi kan inte heller stänga av den utan skriver en felbeskrivning och skickar iväg den.

Ni skulle ha sett sonens min när de sa 3-4 veckors reparationstid nu under sommaren - Han såg sin speltid bara gå upp i rök..

Gaming-Laptop-Gigabyte-P55-vs-Lenovo-Lagion

En Fullt Likvärdig Gigabyte Lånedator

Frågade därför lite fräckt om de inte hade någon dator sonen kunde låna under tiden och faktiskt så var det inga problem. Vi gick hem med en dator som någon hade återlämnat, en Gigabyte P55.

Den har fungerat precis lika bra att spela på så spel-krisen uteblev med andra ord och alla är nöjda och glada..

Värsta som kan hända nu är att den laddat ur på väg till verkstaden och sedan startat normalt där så att de bara skickar tillbaka den..

Läs mer om husets olika TV-Spel under taggen #Gaming eller #IT.

0 Besökare har kommenterat :