-->

Leverans Med Postnord - Idag Eller Kanske Nästa Vecka?

Jag fick hjälp med att beställa nya kanttrådshjul till min Crescent Zepto Pro i Juni. De hjulen passade inte alls visade det sig så det blev en retur direkt och en ny beställning lades direkt när returen blivit godkänd.. Vilket tog en dryg vecka.

Leverans-Med-Postnord-Sommaren-2018

Ny Beställning Har Tagit Tid

Denna nya hjulbeställning har tagit tid på sig. Först skulle fälgarna komma in till själva handlaren från Europa eftersom de inte var lagervara och när de sedan skickades med Postnord så verkar paketen ha fått fötter..

Schwalbe-G-One-Cykeldäck

Kolli ETT av TRE kom fram

Ett problem var att någon på cykelaffären (gissar sommarjobbare) hade packat alla hjuldelarna i TRE olika kollin istället för ETT.

Första lilla paketet med själva däcken kom fram igår men resterande två kollin har Postnord alltså inte riktigt koll på var de är. Jag ringde dem och de frågade då MIG hur kartongerna såg ut och tyckte jag skulle ringa butiken och fråga, för att sedan ringa tillbaka och ge dem informationen så att de kunde leta.. Hmmm!

Lärdom: Man ska inte beställa saker via nätet på sommaren, det är lite dömt att misslyckas eller vad säger du som läser?

Under arkivtaggen #Cykel kan du läsa mer om hur allt detta hjulstrul sedan slutade och ja, även hur det började! :)

4 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

PostNord strikes again!!

Suck och dubbelsuck....

//M

FixarFarsan sa...

Dubbla suck, de tar ut varann så det blir en blåsning av det va? 😉

Stefan sa...

En polare till mig beställde grejer av ett företag i Sverige. De va ganska tunga grejer så det skickades i 4 kolli. Lämnade företaget samtidigt med postnord. De ena kom efter 2dagar hem till honom. De andra kom 5dagar senare hem till honom. när han sen ringer o frågar efte de andra 2 kollin så hittar inte posten dom men lovar o leta vidare. Dagen efter kommer en avi om att hämta paketet på ica. sagt o gjort. bara ett kolli kvar o de har inte kommit än. Efter 4 veckor!!! o posten vet inget.

FixarFarsan sa...

Att beställa saker via nätet är lite av ett lotteri. Ibland beställer man något sent på kvällen och får det dagen efter i lådan och undrar hur i H kunde det gå så fort och andra gånger tar det evigheter, om det ens kommer fram alls... :(