Vilka Minnen Från Slussen Har Du?

Cyklade förbi gamla Slussen för ett tag sedan och stannade för att ta bilden nedan eftersom den framkallade gamla minnen hos mig.

Gamla-Slussen-Rivs

Pisslukt och Snålblåst

Kände igen just gångtunneln som man ser delar av och i den har jag gått en massa gånger. Serieboden i gamla stan var nämligen det första stället jag fick åka till på egen hand (med grannen som var ett år äldre) när jag var kanske runt 12 år.

Åkte då motorvägsbussen från Orminge till Slussen och gick i den smala, låga pissluktande tunneln som just nu rivs. Lite så minns jag hela slussen, ett kallt, pissluktande ställe som man tyvärr var tvungen att stå och vänta på buss i. Kommer inte sakna stället alls med andra ord! :D

Efter jag fyllt 20 så har jag i princip bara passerat slussen genom att rulla igenom det med olika typer av fordon, en gång med trasig koppling men senast cyklade jag som sagt. Läs mer om det intresset under arkivtaggen #Cykel.

Men tillbaka till huvudfrågan: Hur minns DU gamla Slussen?

0 Besökare har kommenterat :

 
-->