-->

Flyttar Till Lägenhet På 61kvm

Imorgon vid den här tiden så bör jag ha fått tillgång till den lägenhet jag köpte tidigare i somras och vid denna tid i morgon så hoppas jag även ha fått över de mest nödvändiga prylarna dit tack vare ett par extra Juggearmar.

Bakgrunden till flytten tänker jag inte gå in på (inte en sån blogg det här) men så mycket kan jag säga att vi vuxna fram till dagens datum har skött det praktiska grymt bra tillsammans, som de två driftiga personer vi alltid varit!

Läget, Läget och Läget

När denna lägenhet (på cykelavstånd för barnen) dök upp på Hemnet så var det läge att slå till snabbt.

Vi kollade faktiskt på den ihop med barnen och även om den i grunden är för liten, kostar för mycket och har för hög hyra så har den potential eftersom den ligger på gångavstånd till barnens fotbollsplan/skola och stilen är radhus, lite som parhusområdet som ungarna bor i idag.

Den behöver dock direkt byggas om och dealen med grabbarna är att den största sonen ska få ett eget krypin i arean där klädkammaren är idag. Väggen mot dagens sovrum skall flyttas en bit och dörrhålet öppnas upp från vardagsrummet istället. Någon sorts ljusinsläpp måste också lösas, mekanisk ventilation finns dock redan så det är bara ljusinsläpp kvar att lösa och så måste golven läggas om..

Vardagsrummet kommer också behöva rymma en liten vuxensäng så någon typ av smart compact-living-lösning kommer jag troligen behöva hamra ihop senare i höst.

Jag lägger bloggandet lite på sparlåga nu, när jag får energi över så kommer det kanske lite inlägg om renoveringen längre fram under taggen #61kvm.

Ta hand om er där ute!

2 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Hoppas du kommer till rätta! Ser fram emot lite renoveringsinlägg, när den tiden väl kommer :)

//Oskar

Anonym sa...

Bra plan! ❤️

//M