Testar IKEA Brimnes Garderober

Behövde ett par garderober att ställa i vardagsrummet då grabbens nya krypin inte rymmer mer än hans underkläder och så finns det ju en del vinterkläder och cykelkläder som måste förvaras någonstans.

brimnes kartonger

Brimnes = 50cm Djupa Garderober

Letade efter "grunda" garderober och fastnade för Brimnes som är både billiga, svarta och mäter 50cm på djupet, två såna fick det bli!

Som vanligt skötte sig #Skodan exemplariskt och hjälpte mig att köra hem dem!

montera bygga brimnes ikea garderob

Ha Gott om Plats + Läs Manülen

Montering av garderober är nog det av alla IKEA möbler som kräver mest tid men fixa gott om plats att bygga på med nåt mjukt under så går det ändå relativt smärtfritt..

skruvdragare ikea möbler

Stalltips - Skruva Med Skruvdragare

Ett annat tips är att skruva med en skruvdragare, ha rätt bits i och att ställa in dragaren så att den slår ifrån i tid och inte drar sönder nåt.

plastdelar i IKEA möbler

Värdelösa Pluppar i Plast

Enda som sket sig vid denna montering av Brimnes var att IKEA snålat på dessa skruvmojänger och skickar numera dem i plast där två av dem var missbildade. Numera har jag skaffat nya på IKEA så garderoberna är på plats, förankrade i väggen på sin rätta plats.

Brimnes garderober känns klart billigare än klassikern PAX men de fyller sin funktion mer än väl för sitt pris på 890:-/st.

Hur det blev? Det visar jag snart under taggen #61kvm.

0 Besökare har kommenterat :

 
-->