Skruvar Upp Hyllor I Förrådet - Fyra Cyklar Ska Få Plats

Jag skulle gissa att förrådet är 3x3x3 meter stort och när jag flyttade in fanns inte en enda hylla på väggen så allt ställdes på golvet vid flytten och rätt snabbt var jag ofta där och rev runt som en dåre där när jag skulle hitta t.ex. en hålsåg eller andra udda verktyg..

Inte alls effektivt så detta gjorde jag typ dag 2-3 efter inflyttning men inlägget kommer först nu när jag hunnit kolla igenom alla bilder jag knäppte under den korta intensiva renoveringen.

DeWalt Skruvdragare Hyllplan

Gamla Fula Hyllplan = Perfekta I Förråd

Hade ett gäng gamla hyllplan som inte såg så roliga ut att ha inne i en bostad men som förrådshyllplan passade de utmärkt.

Fullt Förråd Cykelrum

Stökigt Förråd - En s.k. Före Bild

Innan jag började var jag tvungen att kasta ut allt ur förrådet så jag hade en vettig "arbetsplats".

Långa Hyllplan På Båda Sidor

Det blev två långa hyllor på båda sidor av förrådet, varav ena sidan lite högre upp så att cyklar fick plats under..

Mycket Golvyta = Mycket Cykelyta

Sommartid står det fyra cyklar på golvet som ska tas in och ut varje dag och är golvet tomt så finns det gott om plats för dessa.

Tack vare de nya hyllorna finns det nu gott om plats för dessa cyklar och jag hittar också de verktyg jag letar efter eftersom alla flyttkartonger kunde packas upp och saker ställas synliga på hyllorna

Läs gärna fler liknande inlägg under #Cykelförråd eller om boendet i sig under #61kvm.

0 Besökare har kommenterat :

 
-->