-->

Kollektiv Återvinning Fungerar SKÌTDÅLIGT!

Jag erkänner direkt, jag fuskar själv med återvinning och kastar en hel del kartonger och andra papperssaker i den brännbara påsen i köket trots att jag bor (läs mer under #61kvm) 10 meter från ett bra soprum där man kan lämna det mesta utom riktiga grovsopor.

Återvinning Kärl Kartonger

Var Inte Ett Hjärndött Rövhål

Anledningen till mitt fuskande är att det finns riktiga hjärndöda rövhål i området som kastar sina kartonger/pappersförpackningar utan att platta till dem alls så att kärlet blir fullt på en halv dag och därefter ser det ut som på ovan bild!

Det finns även nötter som köper IKEA-möbler och lägger sedan de överblivna bruna kartongerna rakt upp och ner i soprummet, mitt på golvet.. Vaffaan liksom, ta med en vass mattkniv och dra ett par snitt så får de också plats snyggt i kärlet, ja alltså om de andra nötterna hade stampat sina mjölkförpackningar lite bättre d.v.s.!

När man bodde i hus var det mer en sport att sortera och kasta så lite som möjligt i vanliga brännbara behållaren, moroten var att dessa sopor vägdes och man betalade för varje kilogram skit som sopbilen tog med sig.

Tack vare folks lathet i området där jag bor nu så kommer kostnaden för sophämtning att öka och denna kostnad kommer då läggas på den redan höga hyran..

1 Besökare har kommenterat :
Johan sa...

Jag hade varit lika frustrerad som du. Kan några arga lappar hjälpa med "Var inte ett hjärndött rövhål, tryck ihop dina kartonger!". Kanske ger dig något att avreagera med åtminstone..