-->

Apples Produkter 2020

Det är nästan november och varför är detta viktigt? Det är naturligtvis så att Apple har släppt ännu fler nya produkter för 2020. Som vanligt när det gäller Apple så ligger de och lurar med nya produkter som är alldeles för spännande för att missa.
 
Om man är en riktig Apple nörd så är det svårt att inte bli exalterad när Apple släpper nya produkter och man måste såklart hålla koll på de allra nyaste. Man förstår också att det inte är så enkelt alla gånger då Apple är så flitiga med att släppa nya produkter. Det här året har varit ett minst sagt ett märkligt år, men detta innebär inte att Apple håller tillbaka snarare tvärtom! I år så har Apple släppt en rad nya produkter som till och med kan få Android användare att dregla av förtjusning. Nedanför kommer vi beskriva några av de nya produkterna.

Apple ligger ofta i framkant med nya produkter, detta gäller även deras App Store där du till skillnad från Google Play till Android kan hitta exempelvis casino appar. För de som använder Android enheter är sådana appar betydligt svårare att ladda ned.
Är man lite försiktig av sig och hellre siktar på en lite äldre iPhone kan en recension av iPhone 7+ eventuellt hjälpa en bit på vägen.

Apple Butik

Mars månad

Om man använder Apple produkter så vet man antagligen om att de släpper sina nya produkter i olika omgångar. Under mars så släppte de Ipad Pro, Magic keyboard, MacBook air, Mac mini, och Powerbeats.

April månad

Under april så var det ganska tyst från Apples sida och man kom endast ut med en enda produkt, det var nämligen Iphone SE, vilket är ett billigare alternativ till en ny Iphone.

Maj månad

I maj månad så var det fortsatt relativt tyst från apples sida, man släppte också bara en produkt den här månaden, vilket var 13 tums Macbook Pro. Datorn i sig var ingen större nyhet, den enda skillnaden var egentligen storleken samt bättre grafik och större internminne.

Juni månad

Under juni började det verkligen hettar till från Apples sida! Det första som hände i juni var att Apple släppte en egen typ av chip, Apple silicon. Tanken bakom chipet är att detta skall lyfta de egna produkterna till en helt ny prestanda och deras Mac Books kommer bli mycket mer effektiva samt ge deras batterier ett längre liv.
 
Juni månad fortsatte att bjuda på roliga överraskningar, Apple retades lite med deras allra nyaste Mac OS som utlovades att släppas senare till hösten. Detta var en väldigt stor nyhet och en efterlängtad förändring för Mac användare.

Juni månad var så klart inte klar där, de släppte även det väldigt efterlängtade iOS 14, Ipad OS 14, Watch OS 7 Och även TV OS 14. Detta var såklart väldigt efterlängtade uppdateringar för Apple användare. Dessa uppdateringar tenderar att ha många nya funktioner vilket alltid är spännande.

Apple Watch

Augusti månad

Augusti var en relativt torr månad då Apple släppte en enda produkt medan man väntade på september. Under augusti så släppte man sin 27 tums iMac, vilket inte var någon superstor nyhet utan snarare en uppgradering för prestandan och processorn på den tidigare produkten.

September månad

Under september däremot så bubblade det till för Apple, de släpptes många stora produkter. Bland annat Apple Watch series 6 och även en billigare version som heter Apple Watch SE. Klockan är fullproppat med nya funktioner och en av de som sticker ut är ett inbyggt chip som gör att klockan ansluter till internet utan en Iphone. Detta gör att man kan använda klockan som en telefon.

Bortsett från klockorna och så släpptes även en nya Ipad air och Ipad generation 8 vilka båda är efterlängtade produkter hos många Apple användare.

Oktober månad

Apple följde upp en minst sagt händelserik september med en ännu mera fullspäckad oktober. Det här är den sista månaden då Apple släpper nya produkter och här håller man absolut inte tillbaka. Det är den här månaden som de flesta Apple användare går runt och väntar på. Under oktober månad släppte Apple den nya Iphone 12 och Iphone 12 mini. Telefonerna har en helt ny design och kommer också i helt nya färger. Senare under oktober så kom även Iphone 12 Pro och Iphone 12 Max.
 
Förutom detta så kom Apple också ut med en mindre version av en tidigare känd produkt, nämligen Homepod mini. Detta är en helt ny produkt som är tänkt att kunna vara en billigare variant av deras normala Homepod.
 
De kom även ut med någonting som kallas för MagSafe, vilket egentligen är en magnet inbyggd i baksidan på telefonen. Den här magneten gör att telefonen med enkelhet ansluter till: trådlös laddning, mobilskal, plånböcker och dylikt.

0 Besökare har kommenterat :