-->

Sonen Byggde Egen Kickbike Ramp Av Staket + Rivningsmaterial

Nu i helgen var det städdag i området #61kvm och vi hade inte så mycket att göra efter att jag och minsta sonen städat ur soprummet så vi började kolla lite efter material till en kickbike/skateramp som han velat bygga länge.
Bygga-Kickbike-Ramp

I Skateparken Hellre än Fotbollsplanen

En bra kickbike för park har han haft i ett halvår men knappt åkt med fram tills för ett tag sedan då intresset att hänga i Vilundaparken seglade upp som en stor favorit.

Som ni ser på ovan bild så har parkintresset gjort att han även skaffat sig en skateboard att träna tricks på.

Såga med Fogsvans

Containerfynd

Men åter till rampbygget.. Han grävde i containern och hittade en stabil bit av ett staket som vi sågade av och vinkla till ett L.

Just såga fogsvans minns jag som ett av de tråkigaste man kunde göra som liten för sågen bara fastnade å hade sig men man måste lära sig det så lika bra att börja träna som nioåring eller hur?

Vi låste L-konstruktionen med reglar och annat vi hittade.
Bra skivor bygga kickbike ramp

Böjbara "Masonitskivor"

Ur ett par byggbagar grävde vi sedan fram skivor med hal yta på ena sidan som var perfekta att böja (liknade klassiska masonitskivor).

Dessa skruvade han sedan fast i staketkonstruktionen.

Egentligen det man behöver göra som vuxen i denna typ av projekt är att påminna barnen att ha något rejält stöd under den tunna skivan hela vägen så att den inte direkt går sönder och så göra ett hopptest själv på rampen med en #cykel eller #kickbike så att man ser att den håller.. :D
0 Besökare har kommenterat :